Inloggen

Master e-ICT

  De e-ict professional op Master niveau ontwikkelt in aansluiting op ondernemingsvisie, -missie en -doelstellingen innovatieve toepassingen voor retailplatforms en webshops. Als senior ontwikkelaar kan hij met de verschillende e-disciplines meedenken over het ontwerp vanuit nieuwe businessmodellen, zoals marktplaatsen en advertentieplatformen, en vertaalt hij de implicaties naar een e-ict aanpak. Hij is op de hoogte van verschillende keurmerken en kan hier de waarde van inschatten voor klant en organisatie. Ook is hij de persoon die in samenspraak met business- en product
  owners komt tot concrete ict-specificaties voor e-commerce innovaties en verbeteringen.

  De e-ict professional op Master niveau heeft inzicht in klantbehoeften en klantgedrag, en kan dit vertalen naar innovatieve online ict oplossingen. Dit is van belang voor het verhogen van de conversie en de customer experience. Daarnaast adviseert hij over de inzet van nieuwe features ter ondersteuning van productinformatie en klantbeoordelingen, die de klantbeleving van de e-shop verbetert.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel e-ICT voor het masterniveau. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 25 uitgewerkte competenties.

  Heb je vragen? Mail ons via info@e-academy.org en wij nemen contact met je op.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds