Inloggen

Associate Degree e-Supply Chain Management

  De beginnende en vakbekwame e-scm-professional op associate degreeniveau realiseert e-scm-doelstellingen en gaat hierbij praktisch en doelgericht te werken. Hij is minder bezig om de keten vanuit modellen in te richten, maar zal meer tactisch en operationeel aan de slag gaan in diverse deelprocessen. Ook kent hij de balans tussen kostenefficiënt en klantgericht werken en is hij bekend met de andere disciplines zoals e-commerce, e-marketing en e-ict. Hij is minstens bekend met alle ketenaspecten vanaf e-procurement tot en met de last mile en de retouren, en kan de plannen vanuit het management in deze context plaatsen. Verder kan deze beginnende professional verbeteringen initiëren vanuit de issues die hij signaleert in de KPI’s en waarneemt in de praktijk van alle dag. Hierbij is hij in staat om deze verbeteringen te onderbouwen met (naast de financiële en organisatie-aspecten) argumenten uit de e-scm-keten.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel e-Supply chain management voor het associate degree-niveau. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 35 uitgewerkte competenties.

  Heb je vragen? Mail ons via info@e-academy.org en wij nemen contact met je op.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds