Inloggen

Master e-Supply Chain Management

  Een e-supply-chainprofessional op masterniveau weet een onderzoekende wetenschappelijke houding te combineren met veel vakinhoudelijke kennis van de e-supply-chainketen. Daarbij is een professionele beroepshouding van belang en is zelfontwikkeling een tweede natuur geworden. Vanuit een strategisch perspectief kan deze master de organisatie meenemen in de benodigde transformatie naar een digitaal aangestuurde keten en nieuwe samenwerkingsvormen.

  De professionele master heeft goed voor ogen wat er komt kijken bij een herinrichting van de supply-chainketen op zowel organisatorisch, technisch als financieel vlak. De e-supply-chainmaster weet dat de realisatie alleen succesvol kan zijn met een gedegen programma- en projectaanpak. De facetten van zowel projectmanagement als programmamanagement zijn onderdeel van de bagage, zowel in theorie als praktijk.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel e-Supply chain management voor het masterniveau. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 25 uitgewerkte competenties.

  Heb je vragen? Mail ons via info@e-academy.org en wij nemen contact met je op.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds