Inloggen

e-Marketing (MA)

  Door veranderende technologieën, digitale media en nieuwe markten is er een groeiende behoefte aan data gedreven digital marketing professionals die de klant in de customer journey centraal stellen en winstgevende klantrelaties opbouwen. Deze professionals kunnen opereren op strategisch niveau, maken organisaties toekomstbestendig en kunnen ervoor zorgen dat er snel kan worden ingespeeld op continu veranderende klantwensen en -behoeften.

  Over de leeruitkomsten

  Samen met opleiders en professionals uit het bedrijfsleven stellen we leerdoelen per vakgebied op die aansluiten op het onderwijs en de praktijk. Daarmee certificeren we opleidingen. De leerdoelen worden jaarlijks herijkt, zodat de curricula tijdig aangepast kunnen worden.

  Deze leerdoelen zijn niet alleen nuttig voor het onderwijs, maar de profielen zijn ook heel interessant voor hr-professionials in de e-commercebranche. Gebruik ze om functieomschrijvingen op te baseren, vacatures mee te schrijven of om huidige medewerkers verder op te leiden.

  Download het profiel

  Download hieronder het profiel e-Marketing voor het masterniveau. In deze versie vind je de algemene leeruitkomsten voor het profiel en de 25 uitgewerkte competenties. Voor vragen neem je contact op met Annique Rijndorp (anniquerijndorp@thuiswinkel.org).

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds