Inloggen

Leerpaden: snel en gericht ontwikkelen

Je werk eist focus: getting things done! Voor bijblijven in je vak is vaak weinig ruimte. Laat staan dat je toekomt aan nieuwe dingen leren. Maar zeg eens eerlijk, hoe lang kan je dan concurrerend blijven?

Een leerpad is een kant en klare L&D-oplossing. Het is een uitgekiende combinatie van e-learnings die jou precies die kennis bieden die jij nodig hebt om op jouw vakgebied scherp te kunnen presteren.

Voor professionals

De ontwikkelingen op jouw vakgebied gaan razendsnel. Je wilt graag bijblijven. Maar hoe doe je dat als je gewone werk al je aandacht vraagt?

Thuiswinkel e-Academy biedt je een makkelijke oplossing: meer dan 50 e-learnings, toegespitst op e-commerce. Alleen relevante kennis, aangeboden door ervaren experts uit het e-commerce werkveld. Met een e-learning ben je bijgespijkerd in een uur, op een moment dat jou schikt, zonder reistijden.

Onze e-learnings bieden kennis aan in hapklare brokken. Met de handige checklists en schema’s zie je direct waar je de nieuwe kennis bij jouw bedrijf kan toepassen.

Kies de e-learning die jou verder helpt. Of gebruik onze leerpaden. Een leerpad is een uitgekiende combinatie van e-learnings over een specifiek deelgebied. Zo weet je zeker dat je precies de juiste content kiest.

Bekijk alle leerpaden >

Voor HR-managers, leiders en eigenaren

De ontwikkelingen in e-commerce gaan razendsnel. Wat bied jij je medewerkers aan, zodat zij up-to-date kunnen blijven? Hoe zorg jij voor een goede onboarding van nieuwe medewerkers?

e-Academy is een leerplatform dat is toegespitst op e-commerce. Wij kennen de business, de experts en de ontwikkelingen. Met onze e-learnings blijven e-com professionals efficiënt up-to-date. Opleidingsmogelijkheden worden door veel medewerkers hoog gewaardeerd en kunnen een overweging zijn om (langer) te blijven.

Er zijn meer dan 50 e-learnings om uit te kiezen. Heb je liever wat houvast bij de keuze? Gebruik dan onze leerpaden. Een leerpad is een uitgekiende combinatie van e-learnings over een specifiek deelgebied.

Zo haal je een kant en klare L&D-oplossing in huis. Moet een medewerker zijn kennis verdiepen om nog beter van waarde te zijn? Of moet hij juist verbreden? Of haal je een talent binnen uit een andere branche? Gebruik de leerpaden en geef je medewerkers wat ze nodig hebben om jouw bedrijf te laten groeien.

Bekijk alle leerpaden >

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds