Inloggen

RQF bcp’s aangevuld met digital

In 2021 werd vastgesteld dat de RQF-beroepscompetentieprofielen op niveau 4 (mbo-4) behoefte hebben aan een aanvulling met digital. Deze is door Thuiswinkel aangeleverd.

De actuele bcp’s zijn te downloaden via www.retailqf.nl. Hier staan de aanvullingen van Thuiswinkel met digital gebundeld bij elkaar.

Download Digital Aanvullingen op RQF
gecertificeerde scholen

  Beschikbaar online lesmateriaal

  In de download staan links opgenomen naar beschikbaar online lesmateriaal. Het gaat hier om e-learnings en leerpaden (dat zijn slimme combinaties van e-learnings) van Thuiswinkel e-Academy.

  Studieaccount

  De e-learnings van Thuiswinkel e-Academy worden ten behoeve van life long learning aangeboden aan professionals in de e-commerce. Ze vormen daarnaast natuurlijk ook prima lesmateriaal voor studenten / docenten. Voor hen is tegen een sterk gereduceerd tarief het Studieaccount beschikbaar. Dat geeft onbeperkt gebruik van de e-learning bibliotheek.

  Digital

  Met digital bedoelen we hier een cluster van kennis en vaardigheden, startend bij begrip van het businessmodel van omnichannel retail en de online customer journey, via kennis van beschikbare online marketing- en verkoopkanalen tot vaardigheden in bijvoorbeeld online marketingcommunicatie, het meten van de performance van een online kanaal en het gebruiken van digitale ondersteuning in de winkel.

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds