Inloggen

E-learnings op Mijn e-Academy vernieuwd

Ipad met statistieken

Achter de schermen bij Mijn e-Academy zijn we niet alleen druk met het maken van nieuwe e-learnings, maar ook met het verbeteren van de leeromgeving en leerervaring. Zo hebben we onlangs wat verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de toetsen en de e-learning Conversion Rate Optimization. In dit artikel lees je wat we hebben aangepast.

Verbeterde toetsen en toetservaring

Allereerst hebben we de toetsen van de huidige e-learnings aangepast. We zijn onderwater gewisseld van systeem, wat twee grote voordelen voor jou als cursist heeft:

 1. Na het maken van een toets krijg je nu direct feedback
  We kregen regelmatig de vraag of het mogelijk was om te weten te komen welke vragen van de toets iemand goed en fout had beantwoord. Wij vonden het zelf ook erg belangrijk om deze terugkoppeling te kunnen geven, zodat je gericht bepaalde theorie opnieuw kunt bekijken voordat je de herkansing maakt. Vanaf nu krijg je na iedere toets een overzicht te zien van welke vragen je goed en fout hebt beantwoord en kun je deze vraag nog eens bekijken.
 2. Een herkansing hoef je niet meer op te vragen, maar wordt direct beschikbaar
  Tot nu toe was het noodzakelijk om bij ons een herkansing op te vragen wanneer je een toets niet in een keer gehaald had. Met dit nieuwe systeem is het mogelijk gemaakt dat je direct na het (onvoldoende) afronden van de toets, een herkansing beschikbaar wordt. Zo hoef je niet te wachten op een actie vanuit onze kant, maar kun je meteen door met je tweede kans.

Conversion Rate Optimization: van één naar twee e-learnings

In de e-learning Conversion Rate Optimization waren twee onderdelen van conversieoptimalisatie samengevoegd: de analytische kant en de psychologische kant. We hebben beide modules wat uitgebreid en daardoor opgesplitst in twee losse e-learnings:

 • Conversion Rate Optimization
  Krijg met behulp van Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM eCompany, meer inzicht in hoe je meer omzet haalt uit bestaande bezoekers. Hij vertelt je hoe je conversie kunt meten en verbeteringen kunt analyseren.
 • Psychologie van Conversie
  Martin van Kranenburg, een van Nederlands grootste conversiespecialisten, neemt je mee in de wereld van de psychologie van conversie. Hij deelt onder andere de zeven verleidingsprincipes van Cialdini en de formule voor (online) gedragsbeïnvloeding. 95% van de consumentenbeslissingen worden immers onbewust genomen.

Behaalde certificaten blijven beschikbaar en geldig

Door de aanpassingen kan het zijn dat je bijvoorbeeld een toets opnieuw kunt maken terwijl je deze al behaald had. Dat is natuurlijk niet nodig. Je certificaat blijft beschikbaar om te downloaden en blijft geldig. Wanneer je de oude e-learning Conversion Rate Optimization helemaal had afgerond en behaald, heb je automatisch het certificaat voor beide nieuwe e-learnings gekregen. Je kunt deze e-learnings uiteraard opnieuw doorklikken om de toegevoegde informatie te bekijken.

Mocht je nog vragen hebben over de vernieuwde toetsen of de nieuwe e-learnings, mail dan gerust naar info@e-academy.org. We helpen je graag verder!

Wil je direct starten met een van onze nieuwe e-learnings? Ga dan naar Mijn e-Academy en start meteen. Heb je nog geen account?

Maak dan gratis een account aan >

Populaire berichten

Partners

 • Logo Thuiswinkel.org
 • Logo Koninklijke INretail
 • Logo Techniek Nederland
 • Logo Stichting Detailhandelsfonds