Inloggen

Leer te bepalen wat jouw ideale kanalenmix is met de nieuwe e-learning Performance-based Marketing

Header Perfomance-based Marketing

In de wereld van online marketing zijn de mogelijkheden rondom digitale kanalen vrijwel eindeloos. Zowel betaald als onbetaald kun je op verschillende manieren je klanten bereiken. Doordat er zoveel opties zijn, wordt het daarentegen steeds moeilijker om je ideale kanalenmix samen te stellen. Met performance-based marketing beslis je op basis van feiten en cijfers welke kanalen voor jouw webshop geschikt zijn. De nieuwste gratis e-learning Performance-based Marketing helpt je hierbij verder!

Leer van onze experts

In de e-learning Performance-based Marketing nemen experts Schelte Meinsma, directeur bij DBK | Masters in Online Business, en Froucke Strijker, Online Business Consultant bij DBK | Masters in Online Business, je aan de hand mee. Zij delen hun kennis en ervaringen met je en geven je handvatten om zelf op zoek te kunnen gaan naar de meest effectieve kanalenmix voor jouw webshop. Daarbij houden zij rekening met het online marketingbudget en verschillen in beschikbare arbeidsuren. Hoe zet je deze twee resources in om je doelstellingen te bereiken? Hoe maximaliseer je het rendement?

In de e-learning leer je onder andere welke kanalen er zijn waarmee jij jouw doelgroep kunt bereiken en hoe je data kunt gebruiken om voor- en nadelen van deze kanalen voor jouw webshop kunt bepalen. Aan het einde van de e-learning kun je de data van je webshop performance-based interpreteren om zo de effectiviteit en de efficiëntie van je digitale marketingkanalen te verbeteren.

Online leren in je eigen tempo

De e-learning Performance-based Marketing is gratis beschikbaar voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp. De e-learning duurt ongeveer 45 minuten en bevat allerlei interactieve elementen. Vragen, oefeningen en cases zorgen ervoor dat je zelf na gaat denken over jouw activiteiten en hoe performance-based marketing je kan helpen. Aan het einde van de module volgt een toets. Rond je ook deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat! Deze kun je dan weer online (of met je collega’s) delen.

Start direct met leren!

Ben je enthousiast geworden en wil jij weten wat performance-based marketing voor jou kan betekenen? Volg dan de e-learning! Maak gemakkelijk en gratis een account aan en begin meteen.

Naar Mijn e-Academy

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds