Inloggen

Startende ondernemers (verder) op weg helpen

verkopen via social media

Met de e-learning ‘Verkopen via social media’ is de samenwerking tussen Team Nijhuis en Thuiswinkel.org gestart. Thuiswinkel.org biedt gratis online e-learnings aan om startende ondernemers verder op weg te helpen in de digitale wereld. Team Nijhuis is hierbij betrokken om als top expert op een laagdrempelige manier startende ondernemers alles te leren over online marketing. Nu met de e-learning ‘Verkopen via social media’ en later ook met de basis van ‘Google Ads’.

Starters zijn de multinationals van de toekomst

Veel startende bedrijven en startende ondernemers zijn op zoek naar partners die hen helpen. Starters zijn in de basis een ‘lastige’ doelgroep, omdat zij niet de budgetten hebben om samen met een online marketingbureau als Team Nijhuis op te trekken. Bovendien dragen startende ondernemers vaak meerdere petten, die van ondernemer, marketeer en financieel. Als bureau wil Team Nijhuis de startende ondernemer wegwijs maken in de digitale wereld, zonder dat ze direct diep in de buidel moeten tasten.

Juist die startende ondernemers zijn vaak ontzettend leergierig, enthousiast en durven risico’s te nemen. Zij hebben alleen de budgetten niet om dit samen met een bureau als Team Nijhuis te doen”, aldus Sales & Marketing Director Luuk Rouwhorst. “Met deze samenwerking met Thuiswinkel.org kunnen we hen alsnog alle handvatten geven om van hun onderneming een groot succes te maken.”

Samen kom je verder

De samenwerking past perfect bij Team Nijhuis, ze willen als business partner bedrijven helpen groeien. Dat groeien kan ook vanaf moment één. Juist de kennis delen die je als bureau hebt is hierbij ontzettend belangrijk. Dat delen doen ze al veelvuldig door online webinars te organiseren, met partners events op te zetten en op hun eigen website artikelen, whitepapers en e-books te delen. “Hoe meer kennis je deelt, hoe beter iemand kan ondernemen. En uiteraard verwelkomen wij hen graag als klant wanneer zij klaar zijn voor die volgende stap. Onze schoorsteen moet uiteraard ook roken ;-)”, aldus Rouwhorst.

Daar sluit Riana Wassing zich graag bij aan. Als e-learning developer bij e-Academy.org is zij altijd op zoek naar nieuwe partners en nieuwe e-learning trajecten. Team Nijhuis paste in haar ogen perfect bij de nieuw te ontwikkelen e-learning ‘Verkopen via social media’.

Het is de uitdaging om experts te vinden die het vakgebied waar ze zoveel passie voor hebben toegankelijk kunnen maken voor beginners. Dus zonder jargon en flitsende Engelse termen. De blog van Team Nijhuis over verkopen op sociale media viel me in die zin meteen op. ‘Met deze experts zou ik graag samenwerken!’, was mijn gedachte. Hoe mooi dat Team Nijhuis daarvoor openstond. Met de inbreng van twee van hun experts hebben we met ‘Verkopen via sociale media’ precies de goede balans gevonden tussen laagdrempeligheid en meerwaarde.” aldus Riana Wassing.

Op naar meer…

De eerste e-learning is een feit, maar dat stopt de samenwerking zeker niet. Samen kunnen we nog veel meer kennis delen en dat zullen we ook doen. Binnenkort gaat Team Nijhuis we aan de slag met een beginner cursus Google Ads. Een van de belangrijkste kanalen voor ondernemers, maar ook één waar je door – als je niet oplet en aan de verkeerde knoppen draait – zo je hele budget er doorheen hebt.

Stef Oosterik, head of search van Team Nijhuis, traint intern mensen op het gebied van Google Ads en zal zijn kennis en kunde in deze nieuwe e-learning inzetten om de startende ondernemer de nodige handvatten te bieden.

Naar Mijn e-Academy >

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds