Inloggen

Braintraining tijdens de zomer: leren via e-Academy Summer School

Verbeter de e-commercekennis van jezelf en je team tijdens de zomer.

Meld je team aan >

  Dat we een gekke tijd achter de rug hebben, dat is geen nieuws meer. Maar inmiddels zijn we gewend aan het nieuwe normaal, wisselen we feilloos af tussen thuiswerken en op kantoor werken, en heeft geen videobelsysteem nog geheimen voor ons. En dat biedt ruimte om te kijken naar hoe jij en je collega’s ervoor staan. Zijn jullie op de hoogte van de laatste SEO-trends? Kan de contentmarketing binnen jullie organisatie een nieuwe boost gebruiken? Of willen jullie nu toch echt eens goed aan de slag met alle data die je verzamelt? Gebruik juist deze zomer, waarin grote vakanties omgeruild zijn voor plannen dichter bij huis, om meer uit je team te halen.

  Houd je brein scherp

  De afgelopen maanden hebben veel van ons (voor de een meer dan voor de ander) gevraagd. Het is dan ook belangrijk dat iedereen voldoende rust neemt nu we weer wat meer ritme hebben. Toch is het belangrijk om je brein scherp te houden. Zorg dat jij en je collega’s de kennis over e-commerce blijven updaten, zodat je huidige activiteiten kunt blijven optimaliseren.

  Leren via Mijn e-Academy:

  • Verbreed je e-commercekennis in je eigen tempo
  • Zowel via desktop, tablet als mobiel bereikbaar
  • Direct aan de slag, individueel of met je team
  • Deze zomer gratis beschikbaar voor iedereene-Academy Summer School: alle e-learnings

  Meteen aan de slag met de e-learnings van e-Academy? Maak gratis een account aan en maak gebruik van 5 voorgeselecteerde e-learnings. start direct!

  Naar Mijn e-Academy > 

  Boost het team

  Door als team aan de slag te gaan met de e-learnings, zorg je dat je team ondanks het thuiswerken niet stilstaat. In iedere e-learning vind je een quick scan waarmee je inzichtelijk kunt maken hoe de situatie in de organisatie ervoor staat. Aan de hand van de inhoud van de e-learning kun je vervolgens verbeterpunten vaststellen en een actieplan opstellen.

  Leren in teamverband

  Wij adviseren teams om 1 à 2 e-learnings per maand af te ronden. Wanneer iedereen individueel de kennis tot zich heeft genomen, kan er plenair besproken worden welke optimalisaties er binnen de eigen organisatie zijn. Deze concrete verbeteringen kunnen dan direct worden aangepakt.

  Geen e-learning volgen maar wel kennis opdoen?

  We delen onze kennis in allerlei vormen. Zo vind je op onze nieuwspagina allerlei artikelen over relevante e-commerceonderwerpen, maar kun je ook bij onze experts terecht voor meer kennis.

  Bekijk ook eens:

  Meld je team gemakkelijk aan

  Het aanmelden van je team kan collectief. Lever een lijst aan met namen en e-mailadressen en wij sturen de uitnodigingen. Op deze pagina lees je meer over het collectief aanmelden. Ook is het mogelijk dat iedereen individueel een account aanmaakt. Ga naar mijn.e-academy.org om direct een account aan te maken.

  Het laatste nieuws

  Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds