Inloggen

Behind the scenes – De videoshoot van de e-learning Warehousing

In het maken van onze e-learnings zitten heel wat uren, vanaf het eerste kennismakingsmoment tot de lancering. In totaal doen onze e-learning consultants en de experts er ongeveer vier maanden over, voordat ze iets opleveren waar een e-commerce professional iets aan heeft. Een van de mijlpalen in de ontwikkeling van een e-learning is de video-shoot!

Deze dag vindt later in het ontwikkelingsproces plaats, eerst moet namelijk het raamwerk voor de betreffende e-learning staan. In de video’s die geschoten worden, wordt de stof uit de e-learning op een verhelderende manier uitgelegd door de expert. “Het is natuurlijk extra leuk om niet alleen maar tekst en foto’s te maken, maar dat we ook echt kunnen laten zien hoe een magazijn werkt”, zegt expert Casper Bakker.

Onlangs hebben we samen met expert Casper van Picqer een e-learning over Warehousing gemaakt. De video’s zijn voor deze e-learning geschoten in het magazijn van Visdeal. Vaak is de locatie het kantoor van het bedrijf, een locatie van één van hun klanten of andere inspirerende ruimtes. “Het leuke aan de video’s is dat de expert de omgeving kan laten zien waarin zijn specialisme plaatsvindt, en daarnaast kan de e-commerce professional ook een kijkje in de keuken nemen”, zegt Mirthe Vredenberg marketeer bij e-Academy.

Bekijk onderstaande video om te zien hoe het opnemen van de video’s er uit ziet:

Meewerken aan een e-learning als expert?

Het leerplatform van e-Academy bestaat inmiddels uit tientallen e-learnings. De komende jaren groeien we verder. Onze e-learnings ontwikkelen we samen met topexperts uit de markt. Wil je meedoen als expert, neem dan contact op met Sophie van Rooij? Ruim 45 experts gingen jou al voor!

Aan de slag

In de waan van de dag ontbreekt de tijd voor reflectie nog wel eens. Juist in onze branche is het belangrijk om je online activiteiten regelmatig goed onder de loep te nemen. Iedere e-learning bevat handvatten om een quick scan te maken van de situatie binnen je eigen organisatie. We hopen dat we je met de huidige, maar ook de toekomstige e-learnings al mooie inzichten hebben kunnen bieden. We blijven nieuwe e-learnings aan ons platform toevoegen, dus houd ons in de gaten!

Bekijk alle e-learnings of ga direct naar Mijn e-Academy

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds