Inloggen

NIEUW: e-learning Massamedia voor Webshops

e-learning massamedia

We hebben een nieuwe e-learning over massamedia! Leer nu hoe je massamedia zoals tv, radio en Digital Out of Home kunt inzetten om een grote nieuwe groep potentiële klanten te benaderen.

Er bestaan misconcepties over massamedia die bedrijven tegenhouden hier gebruik van te maken. Zo denken sommige bedrijven dat het alleen iets is voor de ‘grote jongens’ omdat het duur is en je er een intermediair voor nodig hebt. Gelukkig is het tegendeel waar. In deze e-learning leer je in enkele eenvoudige stappen massamedia in te zetten voor jouw organisatie. Onze experts Patrick Veldhuis en Rutger Mackenbach van inhouse marketingbureau Resident nemen je mee in de wereld van massamedia voor webshops.

Rutger Mackenbach: “Inzet van massamedia helpt je webshop verder te groeien. Na het doen van deze e-learning weet je dat het niet ingewikkeld is en kun je direct aan de slag.”

Volg de e-learning Massamedia voor Webshops

De e-learning is vanaf nu beschikbaar. Start direct met leren en laat je met behulp van deze gratis e-learning bijspijkeren op het gebied van massamedia.

Naar Mijn e-Academy >

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds