Inloggen

E-learnings Sterker online ondernemen – speciaal voor winkels

Ben je ondernemer met een fysieke winkel en ben je al bezig met online ondernemen? Of wil je hierin juist je eerste stappen gaan zetten? Speciaal voor jou als lid van een branchevereniging komt er een set e-learnings beschikbaar.

Deze e-learnings, ontwikkeld door e-Academy in samenwerking met de brancheverenigingen, zijn speciaal voor ondernemers met een fysieke winkel. Het gaat om korte en bondige e-learnings van 20 minuten, met veel aandacht voor de vertaling naar de praktijk en zonder jargon. Deze e-learnings helpen je om met je online activiteiten- communiceren, verkopen, of allebei – meer te verkopen.

Eerste vier e-learnings vanaf nu beschikbaar

Medio augustus wordt deze set gelanceerd. Vanaf 1 juni zijn de eerste vier e-learnings al beschikbaar:

Er komt nog meer

De e-learnings die nog in de maak zijn, hebben een wat bredere insteek. Ze bieden bijvoorbeeld zicht op de varianten van online ondernemen die we nu zien in de praktijk. Met en zonder webshop. En op hoe je online kunt sturen op winkeltraffic. Dat helpt jou om de beste eerstvolgende stap voor jouw bedrijf te bepalen. Een stap die haalbaar is en die je bedrijf laat groeien.

Alvast kijken?

Ben je nieuwsgierig en wil je alvast een e-learning volgen? Dat kan! Meld je aan bij e-Academy en je kunt snel gratis aan de slag. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring en horen graag wat je ervan vindt!

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds