Inloggen

Larissa van West: “De e-learnings van e-Academy bieden mij nieuwe en verhelderende inzichten”

Voor Larissa van West, e-Commerce & Marketingcommunicatie medewerker bij The Stone, was de coronacrisis een uitgelezen kans om haar e-commercekennis naar een hoger niveau te tillen. Toen ze door een collega werd geattendeerd op de e-learnings van Thuiswinkel Academy was ze gelijk dolenthousiast. Inmiddels heeft ze diverse e-learnings met succes afgerond en heeft ze de smaak van persoonlijke ontwikkeling zo te pakken dat ze heeft besloten hier voortaan een dag in de week aan te wijden!

Larissa: “Ik heb een communicatieopleiding gevolgd. Maar dat is de basis. Vorig jaar was ik net 2 maanden in dienst en een jaar afgestudeerd, toen het naar mijn idee bij mijzelf ontbrak aan kennis op het gebied van e-commerce. Dit vakgebied verandert in sneltreinvaart en dus kun je met je kennis niet achterblijven! De e-learnings boden mij nieuwe inzichten die verhelderend waren. Nu gebruik ik de opgedane kennis uit de e-learnings vooral om mij te verdiepen in opkomende trends en mijn kennis binnen het e-commerce vakgebied te verbreden.”

Retail wordt me-tail 

“De retail wordt ‘me-tail’. Retailers die technologie inzetten om hun doelgroep beter te begrijpen en bereiken, springen eruit. Daarom is het zo belangrijk dat medewerkers hier kennis over krijgen. Ik vind het prettig dat je bij Thuiswinkel e-Academy wordt ‘meegenomen’ binnen alle aspecten van marketing en e-commerce. Het is geen abstract instituut. Een contactpersoon houdt ons op de hoogte zodra er nieuwe e-learnings verschijnen die interessant kunnen zijn. Want er bestaan zo veel e-learnings, je hebt geen idee. De meest recente e-learning die ik heb gevolgd is er juist één over de juridische kant van e-commerce voor webshops; wet- en regelgeving.”

Herinrichten check-out

“Vooral de e-learning over wet- en regelgeving heeft mij veel inzicht geboden. Net na het volgen van deze e-learning kreeg ik als opdracht om onze check-out te herinrichten. Wetende waaraan wij als online webshop moeten voldoen, maakte dit de opdracht voor mij een stuk makkelijker. Daarnaast komen de learnings uit Online Branding en Omnichannel Retail vooral in mijn dagelijkse werkzaamheden heel erg van pas. Wetende hoe wij de beste optimale koopervaring kunnen aanbieden draagt bij aan een stijgende omzet.”

Eén dag voor zelfontplooiing  

“Ik vind persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk, dat ik onlangs heb besloten vier dagen per week te gaan werken in plaats van vijf. Zodat ik hier één dag volledig aan kan wijden. Ik had niet door hoe waardevol dat kon zijn voor jezelf en het bedrijf!”

Gratis e-learnings volgen en je e-commerce kennis verbreden
Wil je net als Larissa jouw kennis op het gebied van e-commerce verbreden in je eigen tempo, 100% online? Meld je dan aan en start vandaag nog met één van onze 15 gratis e-learnings!

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds