Inloggen

Verhoog je conversie door het onbewuste brein te verleiden

Laptop met kopje koffie

Wie houdt jou scherp nadat je al enkele jaren binnen e-commerce hebt gewerkt? Hoe word jij beter in jouw vakgebied? Met de Talent Circle Conversion Optimization ga je aan de slag met het verhogen van de conversie binnen jouw organisatie. 24 maart start er weer een nieuwe Talent Circle. Martin van Kranenburg leert je dan hoe je het onbewuste brein kunt verleiden, maar ook hoe je structureel je conversie kunt verbeteren.

Over de Talent Circle

De Talent Circle is speciaal voor (online) marketeers, productmanagers, webanalisten, HR-adviseurs of projectmanagers die minimaal drie jaar werkervaring hebben en meer willen weten over conversieoptimalisatie. Je werkt tijdens de bijeenkomsten vanuit je eigen case.

Martin van Kranenburg: “In zeven sessies gaan we het hele landschap van e-commerceoptimalisatie door. Mijn specialisme is online persuasion. De kennis die we leren passen we meteen toe. De cursisten gaan met elkaar kennis maken en met elkaar in conclaaf om oplossingen te bedenken, zodat je ook echt kunt leren van elkaar!”

Het programma

Iedere bijeenkomst staat in het teken van een ander onderwerp binnen conversieoptimalisatie. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Visie op structurele conversieoptimalisatie, introductie conversieoptimalisatiemodellen
 • A/B-testen, multivariabel testen, splitrun testen; fact-based optimalisatie
 • Neuromarketing, beïnvloedingsprincipes, koopstijlen en kooppsychologie
 • Customer Insight Management, klantfeedback-loops, tools en klantenpanels
 • Waar te beginnen met online personalisatie

De laatste bijeenkomst zal bestaan uit presentaties van de eigen cases en het delen van de learnings en best practices.

Voordelen van Talent Circles

Leren via de Talent Circle biedt vele voordelen. Een aantal belangrijke hiervan zijn:

 • Uitwisseling van best practices met andere e-commerceprofessionals
 • Begeleiding door een vakinhoudelijke expert (Martin van Kranenburg)
 • Mogelijkheid tot het vergroten van je netwerk
 • Bezoeken van andere bedrijven en colleges van topsprekers

Wat anderen van vorige edities vonden

Catelijn Visser, Business Analist bij G-Star: “Ik denk dat het heel goed is dat je met verschillende bedrijven zit, dat je van elkaar kan leren, van hele andere invalshoeken hoort hoe mensen tegen iets aankijken. Een frisse blik van anderen is heel waardevol.”

Geoffrey de Bruin, Directeur bij Creon Online: “Als MBK’er ben je met heel veel dingen bezig, waardoor je soms te weinig focus hebt op conversie. We hebben een sessie gehad over A/B-testen en hoe je dit kunt toepassen, wat iets heel simpels is met hele grote impact.”

Leon Stek, Business Developer E-Commerce bij America Today: “De kennis die ik tijdens de trainingssessies heb opgedaan vormt voor een belangrijk deel de basis van de doorontwikkeling van onze nieuwe America Today webshop.”

Wil jij het verschil maken bij je webshop?

Zorg dan dat je de Talent Circle Conversion Optimization niet mist! Aanmelden kan door te mailen naar info@e-academy.org. De kosten voor de Talent Circle bedragen € 1.995. Leden van Thuiswinkel.org krijgen korting en betalen slechts € 1.595.

Aanmelden voor deze Talent Circle is helaas niet meer mogelijk.

Populaire berichten

Partners

 • Logo Thuiswinkel.org
 • Logo Koninklijke INretail
 • Logo Techniek Nederland
 • Logo Stichting Detailhandelsfonds