Inloggen

We hebben meer dan 20.000 gebruikers!

gebruikers academy

Het e-learningplatform van e-Academy groeit als een speer. Wist je dat we inmiddels ruim 20.000(!) gebruikers hebben?

We merken het enthousiasme bij onze gebruikers en de voorkeur voor online leren. Je kan met onze e-learnings digitaal en in je eigen tempo je kennis verbreden en leren van best practices uit de markt. Corona is zeker een oorzaak van deze razendsnelle digitale transformatie en een toename aan belangstelling. Online leren sluit natuurlijk naadloos aan op het thuiswerken.

Al 55 e-learnings…

Afgelopen jaren hebben we veel nieuwe e-learnings opgeleverd. Ons platform bevat nu 55 e-learnings en dit aantal blijft groeien! Het doel is om komende jaren door te groeien naar 100 e-learnings. Op onze roadmap zie je welke e-learnings er nog aankomen.

Zo hebben we afgelopen maand de e-learnings Conversieattributie, Merk bouwen op Amazon en Customer journey voor terugkerende klanten gelanceerd. Naast e-commerce en marketing vindt er een verbreding plaats richting supply chain, ICT en data. We ontwikkelen dit jaar nog vijf nieuwe e-learnings over logistieke thema’s, dus laat je collega’s op de afdeling logistiek weten dat er ook e-learnings voor hun beschikbaar zijn.

Daarnaast hebben we nu de korte en praktische e-learnings van e-Ondernemen. Deze serie richt zich op ondernemers met een fysieke winkel die hun eerste stappen in het online ondernemen hebben gezet óf gaan zetten.

Nieuw design

De komende maanden steken we het platform in een nieuw jasje. Dit maakt het platform overzichtelijker en geeft je als gebruiker meer mogelijkheden.

Daarnaast lanceren we leerpaden. Een leerpad is een kant en klare learning & development-oplossing. Met deze uitgekiende combinatie van e-learnings, binnen een bepaald domein, kan je als gebruiker een traject van meerdere e-learnings volgen.

Interactief leren

Gemiddeld geven onze gebruikers de e-learnings een waardering van 8,6!

Onze e-learnings bevatten vele werkvormen: van interactieve teksten en visuals, tot werkvormen als quizzen en sorteeropdrachten. Vaak toegepast op een fictieve case en praktijkvoorbeelden. Deze afwisseling van tekstuele uitleg, interacties en uitleg van experts in korte video’s, maakt het een afwisselend en boeiend geheel. Deze interactieve vorm zorgt ervoor dat je goed kan leren.

Aan de slag: individueel of als collectief

De website en de e-learnings zijn bereikbaar via verschillende apparaten (desktop, tablet, mobiel), wat leren op alle momenten en locaties mogelijk maakt. Iedereen krijgt een individueel account, waardoor je kunt leren op je eigen tempo. De module kan worden afgerond met een toets waarmee er een persoonlijk certificaat behaald kan worden.

Wil je het leerplatform zelf bekijken? Dat kan. Maak gemakkelijk (en gratis) een account aan op mijn.e-academy.org.

Wil je graag samen met je collega’s aan de slag? Meld dan je team als collectief aan, zodat niet iedere medewerker individueel een account hoeft aan te maken.

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds