Inloggen

Medewerkers behouden met learning & development

learning development

Meer dan twee derde van de Nederlandse HR-professionals (68%) vreest dat talent de organisatie zal verlaten wanneer er niet wordt geïnvesteerd in leren en ontwikkelen. Dit volgens de Studytube Learning & Development Monitor 2022 (Motivaction/Sparkey).

In een aantrekkende economie willen bedrijven de gevreesde kennisvlucht tegengaan met behulp van learning & development, o.a. omdat 27% van de werknemers blijkt te leren om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Wat bied jij je medewerkers aan, zodat zij up-to-date kunnen blijven? En hoe zorg jij voor een goede onboarding van nieuwe medewerkers? Het kennisintensieve karakter binnen de e-commerce vereist telkens nieuwe kennis. Wat leren en innoveren enorm belangrijk maakt! Thuiswinkel e-Academy biedt de ideale oplossing: meer dan 50 e-learnings, toegespitst op e-commerce.

Medewerkers ontwikkelen en behouden

In de e-commerce staan bedrijven te springen om talent. Daarom zorgt Thuiswinkel e-Academy ervoor dat nieuw talent gezien wordt en e-commerceprofessionals hun kennis bijspijkeren. Opleidingsmogelijkheden worden door veel medewerkers hoog gewaardeerd en kunnen een overweging zijn om (langer) te blijven. Wij kennen de business, de experts en de ontwikkelingen. Zo blijven professionals efficiënt up-to-date met onze e-learnings.

Haal een kant en klare learning & development in huis

Moet een medewerker zijn kennis verdiepen om nog beter van waarde te zijn? Of moet hij juist verbreden? Of haal je een talent binnen uit een andere branche? Onboarding en ontwikkeling van professionals kan gemakkelijk en direct via ons platform. Zo geef je medewerkers wat ze nodig hebben om jouw organisatie te laten groeien.

Aan de slag met 50 e-learnings

De interactieve e-learnings zijn een interessante afwisseling tussen theorie, opgaven en een praktijkcase. Met concrete stappen en handvatten kunnen professionals direct zelf aan de slag!

We hebben ruim 19.000 gebruikers en die geven onze e-learnings een gemiddelde waardering van een 8,6! Ons platform bevat nu meer dan 50 e-learnings en dit aantal blijft groeien.

Benieuwd?

Neem een kijkje op e-academy.org

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds