Inloggen

NIEUW: e-learning Retouren

retouren

We hebben een nieuwe e-learning over retouren! In deze e-learning krijg je handvatten om kansen te signaleren en te benutten en zo meer waarde te halen uit je retouren.

Een goed ingerichte customer journey van retouren zorgt voor een positieve ervaring van jouw klanten. Dit vergroot de kans dat klanten terugkeren en een herhaalaankoop doen. Met als resultaat dat de omzet en de nettomarge van jouw webshop groeit.

De experts

De experts in deze e-learning zijn Heidi van Eijk en Sophie Alblas. Heidi is eigenaar van Reductify, een bedrijf dat online retailers, brands en platformen helpt meer waarde te creëren met hun retouren. Sophie is Customer Journey Owner Retouren bij PostNL en zet zich dagelijks in om de customer journey voor zowel de retournerende consument als de zakelijke klant, die de retouren terugontvangt, zo optimaal mogelijk in te richten. Heidi en Sophie nemen je mee in de wereld van retouren en geven tips over hoe je van retouren jouw troef kunt maken.

Volg de e-learning Retouren

Deze e-learning duurt ongeveer 60 minuten. Je kunt deze tussendoor pauzeren, zodat je de leerstof in je eigen tempo kunt doornemen en de e-learning op een zelfgekozen moment kunt hervatten.

De e-learning is vanaf nu beschikbaar. Start direct met leren en laat je met behulp van deze gratis e-learning bijspijkeren op het gebied van retouren.

Naar Mijn e-Academy >

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds