Inloggen

NIEUW: e-learning Technische SEO

We hebben een nieuwe e-learning over technische SEO! In deze e-learning verdiep je jouw kennis over het vak en leer je nieuwe, geavanceerde SEO-technieken waarmee je de positie van jouw webshop in de zoekmachine van Google verder verbetert.

We raden je aan om de e-learning SEO eerst te volgen omdat deze e-learning hier op voortborduurt. Heb je de basisbeginselen van SEO onder de knie en het fundament voor een gebruiksvriendelijke webshop gelegd? Dan ben je er klaar voor om vervolgstappen te zetten en SEO naar een hoger niveau te tillen.

De experts

De experts in deze e-learning zijn Shari Jalimsing en Steffen Zuidema, allebei SEO-marketeer bij Adwise. Adwise is een award-winning digital agency, gespecialiseerd in slimme innovaties en creatieve oplossingen. Shari en Steffen helpen jou om de volgende stap in SEO te zetten en laten je kennis maken met voorbeelden die ze in hun dagelijkse praktijk tegenkomen.

Volg de e-learning Technische SEO

Deze e-learning duurt ongeveer 60 minuten. Je kunt deze tussendoor pauzeren, zodat je de leerstof in je eigen tempo kunt doornemen en de e-learning op een zelfgekozen moment kunt hervatten.

De e-learning is vanaf nu beschikbaar. Start direct met leren en laat je met behulp van deze gratis e-learning bijspijkeren op het gebied van SEO.

Naar Mijn e-Academy >

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds