Inloggen

SEO kennis verbeteren met e-learnings

SEO

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, en is dé methode om zo hoog mogelijk in de onbetaalde (organische) zoekresultaten van Google te komen en meer bezoekers naar je webshop te trekken. Maar hoe optimaliseer je jouw webshop voor Google? En hoe zorg je voor meer bezoekers uit de organische resultaten van zoekmachines? Met onze SEO e-learnings krijg je handvatten om meer relevante bezoekers naar je webshop te krijgen.

E-learning SEO

SEO is een vakgebied dat enorm aan verandering onderhevig is. Eens in de zoveel tijd verandert het algoritme van Google en dat heeft invloed op de zoekresultaten. De basisbeginselen blijven echter onveranderd: je legt het fundament voor een gebruiksvriendelijke webshop en zorgt ervoor dat je doelgroep op het juiste moment jouw webwinkel vindt. Maar hoe leg je dit fundament? En hoe zorg je voor een hogere positie in Google? Deze basis leer je in onze e-learning SEO. Zo leer je als  startende SEO-specialist of online marketeer de basis van zoekmachines en SEO begrijpen.

Heb je de basisbeginselen van SEO onder de knie en het fundament voor een gebruiksvriendelijke webshop gelegd? Dan ben je er klaar voor om vervolgstappen te zetten en je SEO kennis naar een hoger niveau te tillen. We hebben twee e-learnings waarmee je jouw kennis kan verdiepen:

Content voor SEO

Bij content voor SEO draait het erom dat je aansluiting vindt bij de zoekintentie van jouw doelgroep. Je webpagina’s moeten waardevol zijn voor je bezoekers. Daarnaast is het van belang dat Google de content op je webshop begrijpt. Zo help je de zoekmachine om jouw content op de juiste manier te interpreteren en te matchen met een bijpassende zoekopdracht. Maar hoe vind je die aansluiting? En hoe zorg je voor waardevolle en leesbare content? Deze e-learning helpt je de kwaliteit van je content te verbeteren en beter te scoren in de zoekmachine van Google. Ideaal voor voor ervaren SEO specialisten en content managers die een volgende stap willen zetten in het optimaliseren van hun SEO content

Technische SEO

De SEO-technieken die toegepast kunnen worden lopen uiteen, maar een belangrijk onderdeel is het optimaliseren van jouw website voor crawlen en indexeren. In deze e-learning ga je daarmee aan de slag, zodat je in staat bent om nog meer bezoekers uit de organische zoekresultaten te verkrijgen en het rendement uit je SEO te verhogen. Zo leer je de technische issues van jouw webshop op te sporen en daarbij de juiste oplossingen te kiezen.  Je krijgt handige tips die je direct in je webshop kunt toepassen. Met als resultaat dat de belangrijke webpagina’s beter vindbaar zijn voor de zoekmachine van Google én de gebruiker. Speciaal voor als ervaren SEO specialisten en developers.

Je SEO kennis verbeteren

Start direct met leren en laat je met behulp van deze e-learnings bijspijkeren op het gebied van SEO. Ga in je eigen tempo aan de slag en sluit een e-learning af met de toets. Rond je deze voldoende af? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat!

Naar Mijn e-Academy >

Meer weten?

Bekijk via onderstaande links wat je allemaal leert tijdens onze e-learnings.

Populaire berichten

Partners

  • Logo Thuiswinkel.org
  • Logo Koninklijke INretail
  • Logo Techniek Nederland
  • Logo Stichting Detailhandelsfonds